Asamblea de Trabajadores de T-Systems Barcelona. Martes 24, 18:30

Assemblea: 24/03/2015 - 18:30h. - Lloc: Entrada Edifici Indra: Roc Boronat 133 , BCN Amb presència de la secció sindical de CGT a Madrid

A T-Systems s'han viscut nombrosos processos d'acomiadaments, vendes d'empresa o signatures d'acords amb ombres que probablement no coneixies.
 
 
  • Et van dir que el teu increment de triennis per antiguitat es va signar reduïr-lo a l'equivalent de la categoria ‘Programador Júnior’ (la categoria més baixa)?
 
  • Algú et va detallar que es va incloure una clàusula per la qual la formació a T-Systems es contractaria preferentment a una fundació de CCOO? (Molts diners, a canvi de què?)
 
¿Creus necessari organitzar-se des de la base en T-Systems? 
 
Si et sembla una informació rellevant per poder decidir i no et va ser explicada, és una 
 
de les raons per les quals és necessària una organització des de la base.
 
Propera Assemblea: 24/03/2015 - 18:30h. - Lloc:
 
Entrada Edifici Indra: Roc Boronat 133 , BCN
 
Amb presència de la secció sindical de CGT a Madrid
 
És imprescindible que els treballadors estiguem en organitzacions que no es reparteixin favors amb les empreses. Els nostres drets 
 
estan en joc. CGT és un sindicat que funciona assembleàriament, autofinançat en més del 98% del seu pressupost, d'aquesta forma 
 
no devem favors a ningú. Honestedat, integritat i treball són els valors en què creiem. En el sector informàtic tenim una forta
 
¿Creus necessari organitzar-se des de la base a T-Systems? 
 
Si et sembla una informació rellevant per a poder decidir i no et va ser explicada, és una de les raons per les quals és necessària una organització des de la base.
 
Vine a l'Assemblea! 24/03/2015 - 18:30h. - Lloc:
 
Entrada Edifici Indra: Roc Boronat 133 , BCN
 
Amb presència de la secció sindical de CGT a Madrid, van dissoldre la secció sindical de CCOO a Madrid per aquests motius.
 
És imprescindible que els treballadors estiguem en organitzacions que no es reparteixin favors amb les empreses. Els nostres drets  estan en joc.
 
CGT és un sindicat que funciona assembleàriament, autofinançat en més del 98% del seu pressupost, d'aquesta forma  no devem favors a ningú.
 
Honestedat, integritat i igualtat són els valors en què creiem. En el sector informàtic tenim una forta implantació en creixement. 
 
Si vols contactar amb nosaltres pots fer-ho des de aquí.
de les raons per les quals és necessària una organització des de la base.